fbpx

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Fă cunoștintă cu instrumentele care îți pot propulsa business-ul

Google Ads

Apari în căutările clienților tăi atunci când au nevoie de produsele sau serviciile tale. Serivicu ce face parte din pachete de abonament

Meta Ads

Crește-ți notorietatea business-ului prin promovarea în Facebook & Instagram. Serviciu ce face parte din pachete de abonament

E-mail marketing

Păstrează-ți audiența aproape prin newslattere ce te pot menține relevant în mintea clienților tăi. Serviciu ce face parte din pachete de abonament

SEO on page

Optimizarea SEO al website-ului îți poate aduce trafic organic de calitate pe termen mediu și lung. Serviciu ce poate fi achiziționat separat

Fotografie de produs

Facem fotografii de produs cu fundal alb pentru magazine online sau marketplace-uri sau fotografii cu diverse fundaluri

Web Design

Creăm website-uri cu design modern, user friendly și responsive. Panou de control ușor de folosit, galerie de imagini, formular contact, hartă interactivă etc.

Branding | Logo

Îți realizăm un brand complet și personalizat în funcție de valorile pe care dorești să le transmiți clienților sau doar un logo, în funcție de necesitățile business-ului

Vezi costurile concrete pe pagina Tarife

Întrebări frecvente

Costurile realizării unui website diferă de la proiect la proiect în funcție de complexitatea acestuia. Însă pentru un website de prezentare simplu, cu maxim 5 pagini, costul de realizare pornește de la 1500 RON. Această nu este o ofertă oficială iar pentru obținerea unei oferte ferme vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau forumularul de contact. 

Termenii de livrare sunt stabiliți în momentul semnării contractului de prestări servicii și sunt stabiliți de comun acord. Pentru un website simplu cu maxim 5 pagini, termenul de livrare începe de la 5 zile lucrătoare și se poate prelungi în funcție de complexitate și alți factori ce nu țin de către noi.

Noi considerăm că da! Rezultatele sunt într-adevăr influențat de calitatea newslattere-lor și frecvența lor care trebuie să fie rezonabilă. Prin acest canal de marketing online reușim să rămânem relevanți în mintea clienților. Totodată, adresele de e-mail pot fi folosite si pentru alte canale de marketing online, conform normelor GDPR.

Nu neapărat. Serviciul de SEO on page poate fi contractat pentru o singură etapă de optimizare. Este totuși recomandat să realizați aceste optimizări cel puțin de două ori pe an. 

O identitate vizuală este formată din multiple elemente precum logo, fonturi și culori permise, elemente grafice, cărți de vizită, grafică pentru elemente publicitare, colantări autovehicule etc. 

Desigur! Dacă business-ul dumneavoastră are nevoie doar de un logo fără alte elemente de branding, puteți opta pentru crearea lui. Solicitați o ofertă de preț prin e-mail sau formularul de contact împreună cu detalii cu privire la cum doriți să fie logo-ul.

Simplu! Realizăm un contract de prestări servicii împreună cu proces verbal de predare-primire. Expediați produsele prin curier către noi. Le fotografiem iar ulterior le expediem înapoi către dumneavoastră. 

Societatea comercială ce deține Quantum Sync Media nu este plătitoare de TVA, momentan. Așadar facturile noastre nu conțin TVA. 

În cazul în care aveți nevoie de serviciile noastre combinate diferit comparativ cu abonamentele prezente pe site, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau cu ajutorul formularului de contact cu toate detaliile necesare pentru constituirea ofertei personalizate. 

QuantumSync Media nu vă percepe comision din bugetul de promovare precum alte agenții, însă ne rezervăm dreptul de a majora tarifele abonamentelor în cazul în care bugetul lunar depășește suma de 3000 euro/lună. 

În cazul contractelor de prestări servicii de tip abonament, perioada minimă este de 4 luni. Considerăm un minim necesar pentru a se consolida eforturile de marketing și pentru a vedea un minim rezultat. 

Citește mai multe pe blog

În blog-ul nostru vei descoperi mai multe detalii interesante despre noi și serviciile pe care le oferim în marketing-ul online. 

În acest articol vei înțelege ce este Google Consent Mode v2 și cum ne afectează dar și ce trebuie făcut.
Despre Google Consent Mode v2 - ce este acesta și cum ne impactează
Sunt sigur că deja ai auzit despre acest Google Consent Mode v2 de multe ori, mai ales dacă deții un...
Este rentabil sa vand pe emag?
Listarea pe marketplace-uri este rentabilă?
Eu am încercat și o să vă transpun experiența mea + ce am mai observat cu privire la acest subiect Am...
Aduc rezultate influencerii?
Adevărul despre influenceri și rezultatele în marketing
Te-ai gândit vreodată să apelezi la un influenceri dar ai rețineri? Vreau să împărtășescu cu tine această...
1 2
service 3

Content Creation

Tell your visitor how your service can improve their life. Connect with the problem that they’re trying to solve and address any objections you think they might have.

 

What is the biggest benefit your customer will get from this? Keep your target audience in mind.

From $99